Forskerne i prosjektet Bærekraftige Opplevelser i Reiselivet (BOR) starter snart feltarbeidet på Dovre og inviterer alle brukere av Dovrefjell og Dombås til å dele bilder av sine opplevelser her. Hvordan bruker vi Dovrefjellet, tettstedene og området rundt? Hva betyr Dovre for oss? Hva gjør, ser og opplever vi her? Vil du inspirere andre til å ta turen hit?

Trekning av en gavepakke

Enten du er fastboende, besøkende, turist, hyttebeboer eller gjennomreisende på Dovre: Ta ett bilde og legg det ut på Instagram med #vårtdovre. Vi legger ingen føringer i hva du deler, om det er hverdagsbilder eller turbilder, fjellbilder eller bilder fra tettstedene. Dine bilder blir analysert i forskningsprosjektet og muligens brukt i formidling av forskningsresultater.

Alle som blir med på eksperimentet og tagger med #vårtdovre er med i trekningen av en gavepakke med godsaker fra Dovre. OBS! For at vi kan fange opp dine bilder, bør du ha en åpen insta-profil.

Deltakelsen er mulig fram til 13.november. Dagen etter, den 14., trekkes vinneren.

Inviter gjerne andre til å bli med slik at vi sammen lager et felles fotoalbum! Du er også med på å gjøre forskere klokere.